Hur Funkar Det?

Från beställning till färdig hemsida

Det ska vara enkelt

Genom hela processen av att skapa en ny hemsida arbetar vi nära dig och dina önskemål. När ni beställer en hemsida av oss bokar vi en tid så att vi tillsammans kan gå igenom era önskemål, antingen hos er eller i vår lokal på Lötbacken 4 i Skogås. Finns ni på annan ort i Sverige kan vi boka ett möte via telefon, Skype eller Google.

Vi hjälper dig hela vägen

Tillsammans tar vi fram en layout som passar. Du väljer ”stomme” utifrån någon av våra layoutmallar och vi tittar på färger och typsnitt ni vill använda. Det är viktigt att även er hemsida speglar ert företags “look and feel” så kunderna känner igen sig. Viktigt är också att tänka igenom grundtanken med sidan, vilken typ av information som skall finnas och hur flödet ska se ut. Ni behöver också tänka igenom eventuella nyckelord så att SEO:n blir så bra som möjligt. Vi tror på långsiktig sökmotoroptimering och använder oss inte av några metoder som strider mot Googles uppsatta riktlinjer. Sist men inte minst hjälper vi er hitta ett bra domännamn om ni inte redan har ett.

Vad behövs?

Inför mötet vill vi att ni förbereder texter och bilder som er hemsida ska innehålla så mycket som möjligt. Ni kan gärna i förväg maila det till oss, ladda upp det här på sidan via vårt formulär eller så tar ni med er det på en usb-sticka när vi träffas. Behöver ni hjälp med fotografering eller logotyp är det inga problem. Vi driver även Skogås Foto & Design.

”Arbete pågår”

Vi bygger ihop er hemsida efter överenskomna önskemål. Innan sidan publiceras får ni godkänna slutresultatet och komma in med ev. ändringar som skall göras. När Hemsidan lanserats kan ni själva göra mindre förändringar på ett enkelt sätt. Det är lika lätt som att skicka E-post. Har ni serviceavtal (ingår i Allt-I-Ett-Paketet), gör vi det åt er.

”Klappat och klart”

Er nya hemsida publiceras och anmäls till Google och Bing, och självklart ingår sökordsoptimering utifrån er befintliga text.

GRATTIS!

Nu är det bara att invänta de nya kunderna. Har ni valt vårt servicepaket (ingår i Allt-I-Ett-Paketet), sköter vi uppdateringar och backup så att ni kan fokusera på kärnverksamheten. Den tråkiga och kanske lite krångliga biten sköter vi.