Plustjänster

Tilläggstjänster för din hemsida

Vi har försökt att stoppa in så mycket som möjligt i våra webbpaket, allt som en utomordentlig och välfungerande sida ska ha. Samtidigt vill vi kunna hålla våra priser rimliga och låta enkelhet och funktion spegla vårt arbete. Men ibland vill man ha det där lilla extra. Alla företag, föreningar och privatpersoner som vi bygger hemsidor åt har olika behov och önskemål. Ta det här med Facebook exempelvis. Vissa företag använder den kanalen väldigt flitigt medan andra inte ser det som något som passar för dem. Därför har vi valt att lägga vissa tjänster utanför paketen så att ni som vill kan lägga till de extra funktioner som passar för just er hemsida.

Nedan ser du de olika tilläggstjänsterna och en kort beskrivning av vad de innebär. Vill du veta mer om något och vad det skulle kosta är det bara att höra av sig.

Facebook företagsida

Facebook är ett populärt sätt att komma närmare sin publik. Vi kan hjälpa er att få upp en snygg företagssida på Facebook.

Google Places

Med Google Places ser du till att ditt företag lätt hittas online och med rätt uppgifter.
Dina kunder hittar dig lättare och vi kan göra ditt företag iögonfallande genom att lägga till olika media.

Företagsfotografering

En bild säger mer än tusen ord, det vet alla. Att ha relevanta och snygga bilder på er hemsida är av stor vikt. Suddiga och oskarpa bilder ger inget seriös intryck och kan förstöra mer än vad det tillför. En företagsfotografering kan vara allt från porträtt på personalen till trevliga områdesbilder eller miljöbilder. För många företag är snygga stilrena produktbilder ett trevligt tillskott till hemsidan.