Arkiv: portfolio

Hemsida Brf Skogås 1

Brf Skogås 1

Ett bra sätt att nå ut till sina medlemmar är genom en hemsida man har full kontroll på. Brf Skogås 1 kontaktade mig och ville ha en lättskött hemsida, med tydligt typsnitt och i en grön ton som passade in med deras befintliga grafiska design.

Hemsida Västsvenska Trädspecialisten AB

Hemsida till Västsvenska Trädspecialisten

Även om det är trevligt att arbeta lokalt så har vi ju även en del kunder på lite längre avstånd, denna gång hamnade vi i Göteborg igen. Michael ville förnya det han hade till en mer modern sida.

Hemsida till Nunki

hemsida till nunki

Med utgångspunkt och inspiration av befintlig design på företagets produktförpackningar tog vi fram designen till Nunkis nya hemsida. Det blev därmed en hemsida i svart, grått och gult. Hemsidan är gjord tvåspråkig och med responsive design.

Hemsida till lnsf.nu

lägg ner systemförvaltningen

”Vi behöver ha en hemsida lanserad kl. 10.00 den 14 oktober” Samtalet kom ca två veckor innan det datumet.
Jag har hjälp honom tidigare och han är härlig att arbeta med, och ibland går det undan och det gäller att hänga med.

Hemsida till Fotograf Per Stålfors

Hemsida till Foto & Design Per Stålfors

En kollega och fotograf i Göteborg behövde en ny och fräschare look på sin hemsida. En stor fin och lättskött slider på startsidan var ett av önskemålen. Vi har tagit många vändor med olika layouter innan vi kom fram till denna, men nu är den klar.

Bloggar till Doorline AB

Vi fick i uppdrag av företaget Doorline AB att skapa tre stycken bloggar. Vi har tidigare gjort hemsidor till Home Design One och Allt för Brf som ingår i deras koncern, så det var väldigt roligt att de valde oss igen för detta uppdrag.

Hemsida till ITm5

ITm5 hemsida

Efter mycket planering och idéer som bollats fram och tillbaka har äntligen lanseringen av hemsidan till ITm5 skett. Sidan ska fungera dels som företagets hemsida och ansikte utåt, men innehåller även en blogg om systemförvaltning och allt som hör där till.

Hemsida till Aspirus Bemanning

Att ha en hemsida man känner representerar sitt företag och som man kan stå bakom är väldigt viktigt. Vi blev kontaktade av Aspirus Bemanning för just det ändamålet. På önskelistan stod tre kolumner, ljus färger, sociala medier, flera språk och olika sliders.

Hemsida till Soliana AB

Hemsida till Soliana AB

Vi blev anlitade av städföretaget Soliana AB som ville att vi skulle modernisera och piffa till deras hemsida. De ville ha ett rundare uttryck på hemsidan och en slider på startsidan. De viktigaste tjänsterna skulle finnas direkt på startsidan.

Hemsida till Tullinge Trafikskola

Hemsida till Tullinge Trafikskola AB

Tullinge Trafikskola AB:s hemsida behövde ett lyft. Resultatet blev en helt ny hemsida på favorit plattformen Wordpress. Kunden ville i samma veva förnya sitt ansikte utåt och piffa till företagets färger och logotyp. De fastnade för vår populära mall 2