Bloggar till Doorline AB

Hjälp med hemsida till Doorline AB« tillbaka till vårt portfolio

Vi fick i uppdrag av företaget Doorline AB att skapa tre stycken bloggar. Vi har tidigare gjort hemsidor till Home Design One och Allt för Brf som ingår i deras koncern, så det var väldigt roligt att de valde oss igen för detta uppdrag.

Företagets ledning kände att de på något sett ville förmedla sina tankegångar kring kundvård, ledning och coachning, och låta kunderna ta del av vad som händer på företaget och i koncernen. VD:n, Dan Lindström berättar för mig att man på Doorline AB de senaste åren har jobba fram nya rutiner och arbetssätt utifrån många kundundersökningar som man genomfört, och lagt vikt på det som kunderna anser viktigast -trygghet och färdigställande. God kundvård ger ringar på vattnet, fortsätter han, och vårt mål är att bli bäst i landet på kundvård.

Så resultatet blev tre stycken bloggar, självklart mobilanpassade, i de olika leden hos företaget.  En till Doorlines VD – vdharordet.se. En för säljchefen – saljsnack.se och även en till arbetsledaren för montageteamet – vikanmontage.se.