Vilka är vi bakom Diffner.se

Bakom diffner.se står företaget Diffner Digital Media (f.d. Asec).

Sent på hösten 2001 träffades Susanne Gustafsson och Urban Diffner.
3 år och ett bröllop senare bildades Asec som en liten enskild firma, med verksamhet inom säkerhetsbranschen. Bland de första sakerna på företagets agenda var en bra hemsida som skulle locka till sig nya kunder. Vi hade lyckan att känna en webbdesigner som satte ihop en fantastisk hemsida till oss. Problemet var att vi blev helt beroende av honom för minsta lilla förändring, och webbdesignern ville självklart vara ledig på sin fritid som alla andra. Tänk om det kunde varit möjligt att göra mindre förändringar själv! Redan då förstod vi att det måste finnas fler i samma situation som oss.

När livet 2008 tog en ny vändning kom möjligheten att åter igen fundera på det här med hemsidor. Med erfarenheten av att bygga upp ett företag vet vi att det är svårt att få tiden att räcka till. Ska man dessutom hinna med att både bygga och sköta en hemsida på rätt sätt måste man försaka delar av sin kärnverksamhet.

Långsamt började en ny affärsidé ta form!

Diffner.se utvecklades och 2011 lanserades vår första hemsida. Sedan mars 2013 driver vi även Skogås Foto & Design. Där hjälper vi både privatpersoner och företag med allt från körkortsfoto till fina familjeporträtt. Studion ligger på Lötbacken 4 i Skogås söder om Stockholm.

För att bättre spegla företagets verksamhet gjordes en namnändring i början av 2015. Det nya namnet är Diffner Digital Media.

Idag är diffner.se stolta att kunna erbjuda ett Allt-i-Ett paket med en professionellt byggd hemsida som vi tar hand om åt er, men som ni själva på ett enkelt sätt kan göra mindre förändringar på. Detta är möjligt tack vare att vi bygger er hemsida i ett av marknadens främsta publiceringsverktyg, WordPress!

Vårt mål är att bli en långsiktig samarbetspartner och förutom att erbjuda bra lösningar för din hemsida så tycker vi det är viktigt med personlig service. Vi är med våra kunder från start till mål och tar ansvar för att ni är nöjda med er nya hemsida.

Vi vet att ni inte har tid att …. Vi har själva varit i samma situation.

 

Med Varma Hälsningar

Susanne och Urban Diffner